Geplaatst op 22-12-2018

Het einde van het jaar is daar.. Een mooi moment om terug te kijken op afgelopen jaar en de meest opvallende gebeurtenissen. Al met al was het een mooi jaar, waar wij van NuBuiten met een goed gevoel op terug kijken. 

Nieuw seizoen met De Grote Tuinverbouwing

Trots, dat zijn wij! Want dit jaar werkten wij voor het 3e jaar samen met De Grote Tuinverbouwing (voorheen Robs Grote Tuinverbouwing) en dat vinden wij absoluut een eer. Door onze sponsoring zullen vele gezinnen kunnen genieten van een prachtige, nieuwe tuin waarin producten uit ons assortiment gebruikt werden.

Tuinen van Appeltern

Dit jaar zijn wij een mooie samenwerking met de tuinen van Appeltern aangegaan. Bij bestelingen boven €500,- ontvingen klanten 2 standaardkaartjes voor de tuinen. Bij deze entreetickets hoorde ook een tegoedbon voor een heerlijke kop koffie met gebak. Een samenwerking, waardoor veel mensen zich hebben kunnen laten inspireren! 

NuBuiten-app

Dit jaar heeft een grote ontwikkeling plaatsgevonden; onze eigen app is gelanceerd! Deze app maakt het mogelijk om producten in de tuin te plaatsen, waardoor er gekeken kan worden hoe dit er in het echt uit zal zien. Op deze manier wordt er voor de consument een barrière weggenomen. NuBuiten is uniek in de markt met het aanbieden van deze applicatie en wij hopen dat er om 2019 veel mensen geholpen zullen worden in het maken van keuzes voor hun tuin.  

Innovaties, innovaties en nog eens innovaties

De tuinmarkt is booming en dat is te merken aan de ontwikkelingen en innovaties die plaatsvinden ni de markt. In 2018 hebben wij onder andere Accoya en ThermoWood aan ons assortiment toe mogen voegen. Prachtige, duurzame houtsoorten die uniek zijn in hun soort! 

Al met al was het een mooi jaar waar wij met een glimlach op terug kijken. De ontwikkelingen gingen razendsnel en dit is slechts een greep daaruit. Wij zijn benieuwd wat 2019 te bieden heeft!