Ontdek Buitenhandel

Wie zijn wij

Buitenhandel is dé verkoopspecialist op het gebied van douglashout, hardhout, tuinhout, en andere houtproducten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in buitenverblijven, blokhutten, schuttingen, sierbestrating en alle overige producten voor uw tuin!

hello banner background image
block background
Onze Missie

Buitenhandel staat voor “buitengewoon genieten”: het is ons doel om producten te leveren waar jong en oud buiten heerlijk van kunnen genieten. Waar mensen blij van worden. En waar wij zelf ook gelukkig van worden! 

Bij Buitenhandel zijn we overtuigd van de meerwaarde van natuurlijke producten. Optimaal genieten met kwaliteitsproducten uit de natuur, daar worden we echt warm van. Producten die garant staan voor een 100% “buitengewoon genieten”-ervaring!

Lees verder
block background
Historie

Buitenhandel is ontstaan uit een traditionele houthandel. De nieuwe generatie heeft, net als de vorige generaties, het ‘hout-is-goud’-DNA rijkelijk door de aderen stromen.

Klassieke waarden zoals alleen topkwaliteit, betrouwbaarheid en doe-maar-gewoon-mentaliteit combineren wij met een gezonde dosis innovatiedrang en flinke online ambitie.

Lees verder
Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag         08:30 – 17:00 uur

Zaterdag                               09:00 – 15:00 uur

Zondag en feestdagen      Gesloten

Contact

Heeft u vragen? Neem contact op met de klantenservice!

phone   085 888 3720

email   [email protected]

Neem contact op
Algemene Bedrijfsgegevens

NuBuiten B.V.

K.v.K.: 63648172

BTW NL : NL 85 53 33 28 5 B01

BTW BE : BE 05 60 93 60 53

IBAN/SEPA Nummer: NL36RABO0395030064

BIC Nummer: RABONL2U

Bankrelatie: Rabobank

Adresgegevens

Buitenhandel

Giessenzoom 15

3371GJ Hardinxveld-Giessendam

Over Buitenhandel

Buitenhandel is de afgelopen 35 jaar enorm ontwikkeld op veel verschillende gebieden. Wij geven u graag een kijkje in de geschiedenis van dit exponentieel groeiende bedrijf!

'De Rivierdijk'

De ‘roots’ van dit bedrijf zijn te vinden op ‘De Rivierdijk’. Op de grens van Boven-Hardinxveld en Gorinchem begon het Buitenhandel-avontuur met de ambitie om de bestaande houthandel toegankelijk te maken voor de algemene consument. Vanuit een klein kantoortje werden de eerste buitenverblijven ontworpen en uitleveringen ingepland.

hello banner background image

'Het Oude Station'

Een moderne webshop deed het bedrijf zo hard groeien dat een verhuizing noodzakelijk was. Met veel plezier en trots werd locatie ‘het Oude Station’ overgenomen en kon de ontwikkeling gestaagd voortgaan.

Deze unieke locatie in Hardinxveld-Giessendam werd met veel zorg omgebouwd tot een klantvriendelijke houthandel. Met kleine stappen werden nieuwe ideeën gerealiseerd en nodige acties ondernomen om zo veel mogelijk klanten te voorzien van gewenste houtproducten. 'Het Oude Station' heeft Buitenhandel voorzien van de nodige ruimte voor de uitbreiding van het bedrijf op alle gebieden.

hello banner background image

'Buitenhandel HQ'

Op Giessenzoom 15 is de hoofdlocatie van Buitenhandel nog steeds te vinden. Hier kunt u 6 dagen per week terecht voor inspiratie en advies in onze moderne showroom, waar de ambitieuze specialisten voor u klaarzitten. 

Om onze producten snel bij u in huis te krijgen is er een uitgebreid levering- en afhaalsysteem ontwikkeld. Geplaatste bestellingen kunnen op transport worden gezet en bij u thuis worden geleverd of op afspraak worden afgehaald op één van onze vier afhaallocaties. Kortom, Buitenhandel geeft u de mogelijkheid om uw tuin eenvoudig om te bouwen naar de moderne “Buitengewoon genieten”-ervaring!

hello banner background image
block background
Ontdek onze Houtsoorten
Ontdek het hier
block background
Maak kennis met onze Merken
Ontdek het hier