Klantenservice

Voor je koopt

 

We willen je graag informeren over de producten die we verkopen. Lees het onderstaande goed door voordat je overgaat tot de aanschaf van (hout) producten.

hello banner background image
block background

Hout
Een Natuurproduct

Bij Buitenhandel hebben wij een voorliefde voor natuurproducten. In de werking van hout ziet de één beperkingen, maar zien wij een onweerstaanbare charme. Om deze reden zijn wij gespecialiseerd in houten producten voor binnen- en buitenleven

Wat we je willen vertellen over hout

Hout leeft; soms ontstaan er spleten of trekt het wat krom, maar dit materiaal zal nooit uit de tijd raken. Ook hebben deze processen geen invloed op de duurzaamheid van het product. 

Wanneer je de beschreven processen en variaties onoverkomelijk vindt, raden we je aan niet over te gaan tot het kopen van houtproducten. Voor de beschreven situaties kunnen geen reclamaties ingediend worden. 

Houtzeker

Buitenhandel aangesloten bij Houtzeker. Zo kunnen wij de kwaliteit van de producten garanderen. Kijk voor meer informatie op houtzeker.nl

Hout leeft…

block background
Vorm en oppervlakte variaties
Variaties zoals krommingen, scheuren en kwatsen horen bij houtproducten.
Lees verder
block background
Kleurverschillen en andere processen

Op welke manier beïnvloed impregnatie de kleur van het hout? Wat kan ik doen tegen schimmel? 

Lees verder

Vragen?

Heb je een andere vraag over een product? Neem dan contact op met één van onze experts of laat je informeren in de showroom.

mail    [email protected]

phone    085 888 37 20