Geplaatst op 01-12-2018

Ben je in het algemeen blij met je tuin, maar ben je wel toe aan wat verandering? Lees dan snel verder hoe jij op een snelle manier een kleine make-over kunt geven aan je tuin! Wel het gevoel dat je een compleet nieuwe tuin hebt, maar niet de benodigde investering qua tijd en geld. Kies zelf welke van onze ideeën jij gaat doorvoeren en vervolgens kun jij heerlijk genieten in je tuin!

Beits je schutting

Beschik je over een houten schutting? Kies dan voor het aanbrengen van een beits om op een snelle en efficiënte manier je tuin een compleet andere uitstraling te geven! Momenteel zijn met name grijze en zwarte beits erg populair, waardoor je tuin een strakke en stoere look krijgt.

Verlicht je tuin

Verlichting heeft een grote impact op de algehele sfeer van je tuin. Kies voor het ophangen van een snoer met lampjes of voor het plaatsen van lampen op de grond. Zorg er wel voor dat je de snoeren op een juiste manier verwerkt, want je wil natuurlijk niet dat je nieuwe verlichting kapotgaat.

Focus op de details

Meerdere kleine veranderingen zorgen ook voor een groot verschil! Kijk dus eens naar nieuwe kussens voor je lounge set, of een mooi canvas voor aan de binnenkant van je overkapping. Deze details lijken misschien niet van groot belang, maar al met al zullen ze een groot effect hebben op de algehele uitstraling van je tuin.

Ga voor groen

Kies voor planten in potten om op een snelle manier meer groen terug te laten komen in je tuin. Strakke en betonnen potten staan mooi in een moderne tuin, kies voor houten bloempakken als je een authentieke uitstraling wenst. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Neem je meubels onder handen

Het is een optie om een schutting te beitsen, maar vergeet je houten tuinmeubelen niet! Zo hebben veel van onze klanten dit jaar hun houten meubelen voorzien van een witte beits, dit geeft een mooie en frisse look aan je tuin. Wit te saai voor je? Je kunt werkelijk alle kanten op met de trendy kleuren van het seizoen. Leef je dus vooral uit!