Tuinhout van NuBuiten

Als u wel eens in ons Experience Center geweest bent aan de Giessenzoom in Hardinxveld-Giessendam dan kan het u niet ontgaan zijn; wij zijn houtliefhebbers in hart en nieren! Of het nu gaat om onder druk geïmpregneerd Scandinavisch vuren, fijnbezaagde planken eikenhout, douglashouten balken of vlonderplanken, wij kopen met zorg de beste partijen tuinhout in om een constante topkwaliteit te kunnen waarborgen. Het motto bij NuBuiten luidt “buitengewoon genieten” en dat is exact wat we met ons tuinhout-assortiment mogelijk willen maken. Voor elke nieuwe schuur, vlonder, beschoeiing of overkapping leveren wij de beste natuurlijke materialen, zodat u jarenlang kunt genieten van een kwaliteitsproduct!

Hout voor in de tuin bestellen

Bij het kopen van tuinhout is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Ten eerste is de kwaliteit van het tuinhout uiteraard van belang. Onze topkwaliteit Noord-Europees vuren heeft een lange en bovengemiddelde groeitijd doorgemaakt, waardoor het hout een zeer dichte, en dus hoogwaardige, structuur heeft. Daarnaast vinden we het bij NuBuiten belangrijk om op een gezonde en verantwoorde manier om te gaan met houtproductie en -handel. Daarom is ál ons tuinhout FSC gecertificeerd! Als derde is de duurzaamheid van het tuinhout een punt om rekening mee te houden. Wij bieden u onder andere onder druk geïmpregneerd tuinhout aan, waarbij het hout tot op de kern geïmpregneerd wordt en niet zoals bij andere methoden slechts oppervlakkig. Alle reden dus om met een gerust hart uw tuinhout voor het aankomende seizoen in te slaan bij NuBuiten!

Tuinhout online bestellen: “buitengewoon genieten”!

Bij NuBuiten bestelt u eenvoudig uw tuinhout online. Zo bent u er zeker van dat u gegarandeerd de beste prijs te pakken heeft, dat het hout snel kan worden geleverd én dat u verzekerd bent van onze hartelijke service en ondersteuning. Wilt u het tuinhout liever afhalen? Dan kan natuurlijk ook! Kom langs in onze mooie en ruim opgezette winkel in Hardinxveld-Giessendam (zowel binnen als buiten) en bekijk onder het genot van een kopje koffie ons assortiment tuinhout!

NuBuiten.nl is gespecialiseerd in betaalbaar Tuinhout VurenGrenenRonde PalenZweeds Rabat en Verf voor Tuinhout