Onze merken

Woodvision

Woodvision B.V. gevestigd in Kampen, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten om het buitenleven voor iedereen zo optimaal mogelijk te laten zijn.

Terug naar Onze merken
hello banner background image

Over…

De passie voor hout is de basis van het bedrijf en tot op de dag van vandaag de drijfveer. Woodvision vindt dat iedereen moet kunnen genieten van het buitenleven. We helpen u graag om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken. Daarom ontwikkelen en produceren zij het beste en mooiste tuinhout. Jaarlijks komen ze met nieuwe producten en toepassingen, zodat u volop kunt genieten van de nieuwste trends op het gebied van buitenleven. 

We staan er niet altijd bij stil, maar voor alle producten die u koopt is veel energie verbruikt voor productie en vervoer. De bijbehorende CO2-uitstoot is wereldwijd één van de grootste bedreigingen voor mens en milieu. Daarom doet Woodvision er alles aan om zo groen mogelijk te produceren.

block background
Vanaf
3825,-
Buitenverblijf 605 x 450 cm
Ontdek nu ›
block background
Vanaf
589,-
Dubbele Deur 8-Ruits
Ontdek nu ›

Wij hebben bij NuBuiten een erg sterke band met Woodvision. Veel van onze bestellingen met producten van Woodvision worden direct vanaf de leverancier bij u thuis bezorgd, opdat een extra snelle en soepele levering mogelijk is. Nauw contact zorgt voor een enorme ontwikkeling op veel gebieden. De kwaliteit van het hout, het design en de levertijden hebben hierdoor een constante positieve groei! Onder andere om deze redenen scoort Woodvision erg hoog bij onze klanten.

Woodvision wordt door onze klanten beoordeeld met 4,6 van de 5 sterren!

Uit 193 reviews – NuBuiten 2019

4.6/5

Alle producten van
Woodvision