thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Buitenhandel Laagste Prijs Garantie

Pergola douglas fijnbezaagd olijfgroen, 324 x 324 cm

thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Buitenhandel Laagste Prijs Garantie
Aanbevolen combinaties
Artikelomschrijving
Pergola douglas fijnbezaagd olijfgroen, 324 x 324 cm
SKU nummers: PEDOFIGR324324

Douglas pergola fijnbezaagd! Genieten van het heerlijke weer maar wel in de schaduw, laat die gezellige zomerse familie etentjes maar komen!

 

Omschrijving

De douglas pergola heeft een breedte van 324 cm, een diepte van 324 cm en een hoogte van 250 cm. De pergola wordt geleverd inclusief hoek elementen, harmonicadoek, bevestigingsmateriaal en montagehandleiding. De complete pergola set is een bouwpakket van fijnbezaagd hout met een duidelijke opbouwinstructie, zodat je enkele onderdelen zelf op maat kunt maken.

 

Constructie

De pergola is gemaakt van duurzaam fijnbezaagd douglas waardoor het buitenverblijf onbehandeld een minimale levensduur heeft van 15 jaar. Douglas heeft door zijn vlamstructuur en rode kleur een warme en eigentijdse uitstraling. Met het uitdrogen wordt het hout steeds harder en onbehandeld zal het hout uiteindelijk een mooie natuurlijke grijze kleur krijgen. De douglas pergola is gemaakt van fijnbezaagd douglas hout, wat een robuuste uitstraling geeft en de houtstructuur tastbaar maakt. De ringbalken en staanders verbindt je met de meegeleverde hoek elementen. Deze fraaie zwarte unieke hoek elementen van gepoedercoat staal zijn inclusief bevestigingsmateriaal. De hoek elementen zijn niet zichtbaar aan de buitenkant van de pergola door het unieke open design. Het harmonica schaduwdoek blokkeert maar liefst 90 % van de UV straling. Het harmonicadoek is vuilafstotend, en kan met behulp van stalen kabels en trekkoord open en dicht worden geschoven.

Om de douglas kleur te behouden en vergrijzing te voorkomen kan gebruik gemaakt worden van een buitenbeits. Dit voorkomt niet alleen vergrijzing, maar verlengt ook de levensduur van de constructie. Behandel circa elke 5 jaar het douglas hout met buitenbeits om de optimale kleur te behouden en levensduur te verlengen.

Bij een overkapping is de fundering van groot belang, een goede fundering voorkomt verzakkingen en zorgt voor een langere levensduur van de constructie. De fundering kan bestaan uit een betonpoer of verstelbaar anker. 

Het demonteren van een harmonicadoek in het naseizoen behoort tot de verleden tijd met een handige waterdichte beschermhoes. Een beschermhoes beschermt je harmonicadoek jarenlang tegen, regen, vuil, UV, vorst, bloesem en bijvoorbeeld vogeluitwerpselen.

 

Levering als bouwpakket

De pergola wordt geleverd als een handig en compleet bouwpakket, inclusief alle benodigde onderdelen voor de montage. Het hout voor de staanders en ringbalken wordt op maat geleverd. Het enige wat je nog hoeft te doen, is de schoren op maat zagen.

 

 Inhoud

 • 1 x Pergola fijnbezaagd
 • 4 x Gepoedercoate hoekelementen
 • 1 x Harmonica schaduwdoek
 • 1 x Opbouwhandleiding
 • 1 x Bevestigingsmateriaal

 

Afmetingen

 • Funderingsmaat: 324 (B) x 324 (D) cm
 • Hoogte: 250 cm

 

Specificaties constructie

 • Staanders: 12 x 12 cm
 • Ringbalk: 12 x 12 cm
 • Schoren: 10 x 10 cm
 • Kleur schaduwdoek: antraciet

 

Heb je vragen over deze Pergola? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag!

#buitengewoongenieten
Experience Center
Bezoek ons Experience Center >

Meer dan 10.000 m2 “Buitengewoon Genieten”

Specificaties
Algemeen
ID
65884
EAN
6094135949925
Type
Pergola
Dimensies & Maten
Breedte mm
3240 mm
Diepte cm
3240 cm