thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Buitenhandel Laagste Prijs Garantie

CarpGarant vlonderplank composiet vintage, massief, 19 x 135 x 300, grijs

thumb_up
Topkwaliteit
Wij staan voor onze producten
local_shipping
Snelle levering
Laat uw producten eenvoudig thuisbezorgen
Branchegarantie tot €10.000
Gegarandeerd door Thuiswinkel Waarborg
local_offer
Scherpste prijzen
Met de Buitenhandel Laagste Prijs Garantie
Artikelomschrijving
CarpGarant vlonderplank composiet vintage, massief, 19 x 135 x 300, grijs
SKU nummers: CG135043_300CM

Een prachtige massieve vlonderplank van CarpGarant met unieke beschermlaag zijn een aanwinst voor jouw terras! De planken zijn van hoge en duurzame kwaliteit!

 

CarpGarant | Vlonderplank composiet Vintage | Massief | 19 x 135 mm | Grijs | 300 cm

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit composiet vlonderplanken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Deze composiet vlonderplanken zijn een duurzame en onderhoudsvrije keuze! Daarnaast geven deze composiet vintage planken een eigentijdse look aan uw tuin. Deze planken zijn beschikbaar in vier kleuren en in drie verschillende lengtes, namelijk 300 cm, 400 cm en 500 cm. De planken zijn tweezijdig toepasbaar, zo kunt u zelf kiezen welke kant u wilt gebruiken. De ene kant van de plank is glad geborsteld, de andere kant van de plank heeft een houtmotief.

 

Composiet

Deze duurzame planken gaan wel 25 jaar mee! Hout-kunststof composiet (WPC) is een milieuvriendelijk alternatief voor gewoon hout, de planken zijn 100% recyclebaar. Composiet planken zijn van bewezen hoge, duurzame kwaliteit en onderhouds- en splintervrij. Ze zijn te bewerken met een normale houtbewerkingsmachines en net zo eenvoudig te verwerken als gewoon hout. Ook zijn de planken eenvoudig te monteren met de start- en tussenclips van CarpGarant. 

 

Montage

Monteer de onderliggers op een goed dragende, vlakke ondergrond. Houd rekening met 1 a 2 % afloop voor een goede afwatering. Je begint met een startclip, op iedere regel. Plaats de eerste vlonderplank. Monteer nu een tussenclip op elke regel achter de vlonderplank. Vervolgens bouw je het terras eenvoudig af.

Met behulp van speciale bevestigingsclips kun je de planken bijna onzichtbaar op de onderconstructie monteren. Bij het leggen met de bijhorende clips dient de tussenafstand van de onderliggers bij de vintage planken 30 cm te zijn. Let er bij het leggen op dat de kopse kanten van de vlonderplanken nooit tegen elkaar aan gelegd kunnen worden. Voor de kopse kanten geldt een tussenruimte van 10 mm. Voor de ruimte tussen de planken i.v.m. de tussenclips wordt 2 mm aangehouden.

 

Zorg en onderhoud
Voor het onderhoud van deze planken is speciaal de WPC reinigingsgel van CarpGarant ontworpen. Deze gel verwijdert het hardnekkige vuil. De gel geconcentreerd op de vlek aanbrengen. Aan te raden niet op aluminium te gebruiken. 


Werking en kleur
Houd er in alle gevallen rekening mee dat WPC onder invloed van temperatuur in lengte en breedte richting kan uitzetten of krimpen circa 2 mm per meter.
Licht kleurverschil kan voorkomen, mix de planken eerst voor het leggen om een natuurlijke uitstraling te creëren. Bij een nieuwe levering in een later stadium is er de kans dat de kleur van de nieuwe planken licht kan afwijken van de planken die eerder zijn geleverd. UV straling zorgt er voor dat het composiet iets lichter van kleur wordt.

 

Specificaties

  • Lengte: 3000 mm
  • Dikte: 19 mm
  • Breedte: 135 mm
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: WPC (composiet)
  • Type: Massief
  • Levensduur: 25 jaar

 

Heeft u nog vragen over composiet vlonderplanken? Neem contact op met één van onze verkopers of kom langs in onze showroom.

#buitengewoongenieten
Experience Center
Bezoek ons Experience Center >

Meer dan 10.000 m2 “Buitengewoon Genieten”

Specificaties
Algemeen
ID
50196
EAN
8715357001625
Type
Vlonderplank
Materiaal
Composiet
Profiel
Fijn profiel
Uitvoering
Massief
Kleur
Grijs
Kwaliteit
Twee sterren
Dimensies & Maten
Dikte mm
19 mm
Breedte mm
135 mm
Lengte mm
3000 mm
Vergelijk met soortgelijke producten
Andere klanten kochten of bekeken ook