Onze merken

Outdoor Life Products

Elephant is een merk van het familiebedrijf Dekkerhout en staat voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. 

hello banner background image

Over…

Outdoor Life Group Nederland is de specialist op het gebied van productie en distributie van tuinhout & tuinhuizen. Ontdek de verschillende soorten houten tuinplanken, tuinschermen en onze geïmpregneerde tuinhuizen en blokhutten.

200% Betrouwbaarheid. Outdoor Life Group is uw partner met een breed, sterk en hecht netwerk. We werken snel en kunnen altijd op meerdere resources vertrouwen. Omdat we de keten van grondstof tot distributie in eigen beheer hebben, garanderen we de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Gecertificeerd hout, gecertificeerd bedrijf. Outdoor Life Group selecteert – in haar eigen zagerij – het ruwe hout. Geheel volgens FSC®/PEFC™ richtlijnen. Pas daarna gaat het naar onze productielocaties voor eindproductie. Wij verduurzamen ook hout: we impregneren met de vacuüm- en drukmethode. Dit is een behandeling van hout om het te beschermen tegen weersinvloeden, schimmels en bacteriën. Daardoor wordt de levensduur van het hout verlengd. Ons geïmpregneerde hout draagt het KOMO keurmerk.

Flexibiliteit & betrouwbaarheid in leveringen. Outdoor Life Group staat bekend om haar betrouwbare distributie aan retailers. Een hoge uitleveringsgraad is gegarandeerd.

Professioneel category management. Outdoor Life Group ontwikkelt producten die inspelen op de meest actuele trends en ondersteunt je bij het inspireren van de eindgebruiker. Dat doen we onder andere met scherpe schapanalyses, perfecte (digitale en offline) productcontent, POS materialen, montage-instructies en werktekeningen.

block background
Title

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten van Outdoor Life Products? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

Alle producten van
Outdoor Life Products