Onze merken

Gardenlux

Gardenlux Stones & Paving is een allround leverancier van sierbestrating, natuursteenproducten en decoratieve tuinelementen. 

hello banner background image

Over…

Wij willen altijd innoveren en ons aanbod vernieuwen. Met natuurlijk een scherp oog voor de prijs-kwaliteitverhouding. Nieuwe trends zetten we radendsnel in de etalage, zo lopen we altijd voorop in de tuinwereld. Wat jouw wensen of voorkeuren ook zijn, Gardenlux heeft met haar uitgebreide assortiment aan iedereen gedacht. 

Van vrijstaande villa tot tussenwoning; dankzij het uitgebreide assortiment in stijlen en prijsklassen kan Gardenlux elke tuinwens vervullen. Gardenlux weet dat onder andere sierbestrating aan vele eisen moet voldoen, qua materiaal, kleur en onderhoud. Natuurlijk altijd mooi van uiterlijk, maar ook gemaakt van kwalitatief hoogstaand materiaal en makkelijk in onderhoud. Wie bijvoorbeeld geniet van een zomerse barbecue wil zonder zorgen vet- en wijnvlekken van de terrastegels kunnen verwijderen. 

Na de oprichting in 2004 heeft Gardenlux al snel de tuinwereld veroverd. Het netwerk is inmiddels groter dan 130 dealers in Nederland – van Groningen tot aan Limburg. Onze collectie wordt uitsluitend geleverd bij aangesloten dealers. Zij geven je graag vakkundig advies over de juiste materialen en goed onderhoud. Samen zoeken we voor jouw tuin de perfecte terrastegel uit. 

block background
Vanaf
79,95
Asian Bluestone 100x100x3 cm (prijs per m2)
Ontdek nu ›

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten van Gardenlux? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

Tevredenheid Gardenlux-producten
96.8%

Bekijk de producten en laat je verrassen door een uitgebreid assortiment aan tegels en stenen.  Een prachtige collectie die jouw tuin zal verrijken, wat jouw wensen of voorkeuren ook zijn. Doe tuininspiratie op!

Alle producten van
Gardenlux