Onze merken

CarpGarant

Carpgarant producten worden gekenmerkt door een uniek ontwerp, hoogwaardig materiaal,  gebruiksvriendelijke constructies en duurzame producten.

Terug naar Onze merken
hello banner background image

Over…

CarpGarant is een merk van Carpentier Tuinhout, opgericht in 1921 als handelsbedrijf in hout. In bijna 100 jaar heeft het bedrijf een grote expertise en gerenommeerde naam opgebouwd. Onze medewerkers zijn constant op zoek naar het mooiste hout en de beste ontwerpen, passend bij de Nederlandse tuin. CarpGarant is uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van tuinhout met een uitgebreid dealernetwerk. hoogwaardig materiaal en een gebruiksvriendelijke constructie. Bovendien staan zij voor duurzame producten.

De tuin is bij uitstek de plaats waar jij je lekker voelt. De plaats waar je beschutting vindt en je terug kunt trekken. De ideale manier om dit te doen, is met tuinhout van CarpGarant. In onze ruime collectie vind je altijd precies dat product waar jouw tuin behoefte aan heeft.

Trots Bij CarpGarant zijn we trots op wat we maken. Ons assortiment is het resultaat van een constante zoektocht naar het mooiste hout en de beste ontwerpen – wij weten waar de Nederlandse tuin behoefte aan heeft.

Voor iedereen Voor elk budget en voor elke smaak vind je bij CarpGarant een prachtig en uitgebreid assortiment.

Kwaliteit Al onze producten worden gekenmerkt door een uniek ontwerp, hoogwaardig materiaal en een gebruiksvriendelijke constructie. Bovendien staan zij voor duurzame producten.

block background
Vanaf
1022,-
Overkapping Douglas | 300 x 400 cm
Ontdek nu ›

Vragen?

Heb je nog vragen over de producten  van CarpGarant? Neem contact op met onze specialisten! Wij helpen u graag verder.

Neem contact op arrow_forward

0 +
CarpGarant producten in ons assortiment

Met de uitzonderlijke designs van buitenverblijven en overkappingen laat CarpGarant ons hart elke keer weer sneller kloppen. Ook onze klanten worden hier warm van, waardoor wij al veel CarpGarant-project mogen zien slagen! Bekijk hieronder het complete assortiment van deze buitengewone leverancier.

Alle producten van
CarpGarant