Onze merken

Fiberon

Fiberon ontwikkelt sinds 1997 vernieuwende composiet terras- en balustradesystemen die bekend staan om hun schoonheid en duurzaamheid. 

hello banner background image

Over…

Fiberon ontwikkelt sinds 1997 vernieuwende composiet terras- en balustradesystemen die bekend staan om hun schoonheid en duurzaamheid. Net zo belangrijk als de toewijding van Fiberon aan vernieuwing is de toewijding aan duurzaamheid van het bedrijf. De producten van Fiberon zijn gifvrij, gemaakt uit gerecycled materiaal en geproduceerd met een vrijwel afvalloos productieproces.

Fiberon is in 1997 in New Londen (Noord-Caroline, VS) gesticht en is groot geworden door het verkopen van natuurvriendelijke composiet kwaliteitsterrasplanken, -balustrades en -omheiningen. In 2007 breidde Fiberon na een periode van snelle groei haar activiteiten uit naar Meridian (Idaho, VS) voor efficiënte fabricage en distributie aan beide kanten van de VS. Vandaag de dag heeft Fiberon meer dan 350 werknemers, die er elk aan werken de filosofie van het bedrijf van kwaliteit, innovatie en duurzaamheid vooruit te brengen.