Onze merken

Exterior Living

Drie generaties in houtexpertise zorgen voor een kwalitatief en uitgebreid assortiment in tuinproducten, zoals hout, tuinhuizen, schuttingen, poorten en tuindecoratie.

Terug naar onze merken
hello banner background image

Over…

Exterior Living is het overkoepelend merk van de groep Valcke & Zoon te Gits, België. Reeds drie generaties in houtexpertise zorgen voor de productie en distributie van een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve tuinconstructies in hout en aluminium, zwembaden, poorten, afsluitingen en tuindecoratie.


Belgische Kwaliteit

Wij staan garant voor kwaliteit, maatwerk, originaliteit en vakmanschap van eigen bodem. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring hebben wij een optimale harmonie tussen ambacht en industrialisatie bereikt.

Duurzaamheid
Exterior Living is houder van het PEFC-label (certificaat voor duurzaam bosbeheer) Dit internationaal label toont aan dat het hout afkomstig is uit legale houtkap én waakt erover dat er meer bomen worden aangeplant dan gekapt. Wij van Exterior Living zijn dagelijks bezig met onze ecologische voetafdruk en dragen het milieu en de natuur hoog in het vaandel. Daarom kiezen wij hoofdzakelijk voor fijnjarig Noord-Europees hout, niet alleen vanwege de unieke kwaliteit en structuur, maar eveneens vanwege het zeer strenge ecologische bosbeheer. Ecologisch en maatschappelijk ondernemen is een belangrijk deel van onze bedrijfsfilosofie. Zo wordt bijvoorbeeld het afval zorgvuldig gescheiden en gerecycleerd. Hout is immers het hernieuwbare materiaal bij uitstek!

Alle producten van
Exterior Living